Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Szavazás

Hűségpont program

Ha regisztrálsz webáruházunkban, automatikusan részt veszel a Hűségpont programunkban. Az általános részvételi feltételeket automatikusan elfogadod. 

 

Hogyan működik a Hűségpont programunk?

 

Minden vásárlásod alkalmával hűségpontokat kapsz, amennyiben regisztráltál és beléptél a profilodba. Minden termék adatlapján megtalálod a vásárlás után járó pontokat, ez minimum a termék értékének 3%-a.

 

A pontokat a megrendelés lezártakor írjuk jóvá a pontgyűjtő számládon. Ezeket a következő megrendelésed alkalmával máris forintra válthatod. 1 pont=1 Ft. A pontok készpénzre nem válthatóak és szállítási költség csökkentésére nem használhatóak.

 

Pontjaidat a megrendelés leadásának második oldalán láthatod, itt eldöntheted hogy felhasználod vagy tovább gyűjtöd őket.

 

Egyes pontgyűjtő akcióink keretein belül többszörös pontot is kaphatsz a termékekért, duplázódhat, sőt triplázódhat is pontjaid száma.

Termék visszaküldése esetén a termék után a vásárláskor kapott hűségpontokat levonjuk a hűségpont számládról. 


Különböző vásárlók hűségpontjainak összevonása nem lehetséges, más törzsvásárlóra a hűségpontok nem ruházhatók át.

 

Azon vásárlóink, akik a megrendelt csomagot nem veszik át, automatikusan kikerülnek a törzsvásárlói programból, hűségpontjaik törlődnek.


A BabyBandana webáruház törzsvásárlói rendszere határozatlan időtartamú. A BabyBandana webáruház jogosult bármikor megszüntetni a törzsvásárlói programot, melyről a törzsvásárlók számára értesítést küld.

 

 

 

 

Webáruház készítés